Nyheder

Levent Tuncat til Hwarang Rødovre

23. april 2019, 13.16


Levent Tuncat's planHwarang Rødovre Taekwondo klub Og LT sports/ Levent Tuncat har indgået samarbejde, der fremadrettet skal styrke klubbens elitære arbejde, og målsætning om at være blandt de bedste på alle parametre. Levent Tuncat bliver ansat som fast træner i klubben, og skal sammen med de øvrige trænere sikre endnu højere træningsniveau for de dygtigste, samt fortsat styrkelse af indsatsen på klubbens opkommere.


Første gang Levent Tuncat var i klubben, var da klubben holdte


camp for cadet/ junior/ senior kæmperne.


Levent Tuncat var som aktiv kæmper blandt de aller dygtigste i verden i vægtklasserne -54kg -58kg & 63kg, med flere EM og VM medaljer. I dag driver han et succesfuldt træningsakademi i Tyskland. Vi håber alle tager vel imod


Stort TILLYKKE til August

23. april 2019, 09.12

I weekenden var der endnu et stort internationalt taekwondo-stævne, Multi European Championship, som blev afholdt i Bulgarien. Stævnet giver, som President Cup, direkte adgang til Kadet EM, hvis man kæmper sig til finalen.
Hwarangs August Storm er allerede klar til Kadet EM, men i Bulgarien kunne han bekræfte, at udtagelsen er berettiget, da han vandt fire kampe og dermed var klar til finalen. Der mødte han en græker, der viste sig at blive Augusts overmand, da han vandt finalen med 22-13.
Kadet EM afholdes i Riga i oktober måned.


I næste weekend tager 25 udøvere og trænere fra Hwarang til German Open i Hamborg.


Link til annonce:

https://www.rnn.dk/2019/03/for...

President Cup 2019 i Tyrkiet

11. februar 2019, 19.08


Cille Lund Nielsen på podiet med sin flotte sølvmedalje. Stort tillykke Cille.

Tre af klubbens seje tøser har på 1. dagen været i kamp. Det var overordnet set en super præstation fra alle tre. Yasmin Dahmani kæmper sin første junior kamp og gør det rigtig godt mod en stærk tyrkisk modstander. Yasmin holder hovedet koldt og presser stærk gennem hele kampen. Yasmin taber en ellers tæt kamp. Shantelle Mendoza starter dagen med to sejre efter nogle intense kampe, hvor hun i overlegen stil besejrede rusland og tyrkiet. Shantelle har døjet med influenza og feber, men formår alligevel at kæmpe super flot. 3. Kamp taber Shantelle til den senere guldvinder fra Spanien. Cille Lund Nielsen kæmper i dag det bedste vi til dato har set fra hende. 5 fantastiske kampe blev det til, med masser af drama i næsten alle kampe. Cille blev bedre og bedre i løbet af dagen og vinder over kæmpere fra stærke nationer som Rusland, Tyskland og Tyrkiet. Cille vinder sølv til sit første President Cup, med over 2700 kæmpere. Cille er således direkte kvalificeret til Junior Em senere på året. I morgen skal alle vores drenge juniorer kæmpe, så vi får en travl dag.


Tobias Hyttel på podiet med sin flotte bronzemedalje. Stort tillykke Tobias.

2.dagen ved President Cup 2019, bød på en masse fede kampe. Stemningen var anspændt med en masse nerver uden på tøjet. Flere af vores drenge kæmpede deres første kamp i dag i juniorrækken, og for flere af dem i helt nye vægtklasser. Der var gode takter hos alle, og bestemt også ting vi skal gøre bedre til næste gang. To som skilte sig ekstraordinært ud i dag, var Ricki Farnes og Tobias Hyttel. Ricki aka "El-Amricki" lagde stærkt ud og vandt i overlegen stil sine to første kampe over henholdsvist Rusland og Libanon, tredje kamp stod mod den senere guldvinder fra Kasakhstan. Kampen var i høj grad præget af forstyrrelser fra dommeren som uddelte 8 strafpoint til Ricki for en række tvivlsomme hændelser. Til trods for dette formår Ricki at indhente point til slutresultatet 10-13. En rigtig fin præstation der lover godt for resten af sæsonen. Tobias Hyttel har nok haft den hårdeste lodtrækning til dato. 5 kampe blev det til med sejre over nogle af de dygtigste kæmpere fra Europa of Asien. Alle modstandere har taget medaljer ved store internationale stævner. Det har været en hektisk dag med en masse ændringer i programmet. Det resulterede flere gange i at vi skulle direkte fra en sejr til en anden bane for at kæmpe næste kamp. Der blev kæmpet disciplineret og på højt niveau. Tobias vandt bronze, og er hermed sikret en plads til Junior EM. Alle de unge nyder en velfortjent friaften med svømmeland og hyggeligt samvær. Om to dage skal vores Kaptain Jalal Mahnu kæmpe sit første internationale stævne i seniorrækken. Herefter venter Turkish Open stævnet næste weekend, hvor også klubbens eneste senior kvinde Mariam Mahnu støder til holdet.
Danish er blevet udtaget til Senior Landsholdet i Teknik.

27. januar 2019, 14.30

Stort Tillykke Danish - Vi er så stolte af dig!


Tillykke med De Nordiske mesterskaber.

25. januar 2019, 12.41
Hwarang Rødovre havde sendt 4 deltagere afsted til De Nordiske Mesterskaber 2019, som blev afholdt d. 19-20. Januar på Island, sammen Hediye  som coach.  De 4 bevidste alle. at vi skal være stolte, af  vores alles klub Hwarang Rødovre - 4 deltagere 4 medaljer!


Guld - Maria Ghannam (kadet -33kg)
Guld - Celina Fernandez (kadet -44kg)
Sølv - Danish Hameed (senior teknik)
Bronze - Jinin Sahament (junior -55kg)


Stort tillykke til jer alle, vi er så stolte af jer!
Tillykke til de nye Dan-bærere

15. januar 2019, 13.18


Fra venstre:


Tan (1. Poom/Dan)  Maria (2. Poom/Dan)  Jinin (1. Poom/Dan)  Sara (2. Poom/Dan)  Celina (2. Poom/Dan)  Matias (2. Poom/Dan)  Benjamin (1. Poom/Dan)  Danish (Mestergraden 4. Poom/Dan) 

Hwarang Rødovre. Mest vindende klub til DM 2018

6. december 2018, 22.01


Til De Danske Mesterskaber 2018, så vi at det målrettede talentarbejde, der bliver lagt i klubben, er på vej i den rigtige retning, da vi blev suverænt mest vindende klub,” siger Azam Nazim, der er træner og bestyrelsesmedlem i Hwarang Taekwondo Klub Rødovre. Han fortsætter om den flotte DM-weekend:


”Vi kom hjem med i alt 14 guldmedaljer, mens næstmest vindende klub havde otte guldmedaljer. Vi tog både guld i børn-, kadet-, junior- og seniorklasserne, hvilket viser, vi er med hele vejen rundt.”
”De fire kæmpere fra Hwarang, der skal afsted til Kadet EM, viste storform, da Celina vandt guld i -41 kg. Celina Fernandez havde en super fed og tæt finalekamp, men Celina viste vejen til sejren via flot overblik.”


”August Storm vandt ligeledes guld i -33 kg og er, som altid, i en klasse for sig med flot taekwondo og stort overblik. Det kunne ikke blive til andet end guld,” mener Nazim, der fortsætter om Hamad Abu Setta:
”Han viste virkelig storform og for tredje stævne i træk blev det til guld. Hamad vandt overlegent alle hans kampe i -53 kg på poingab.”
”I juniorklassen vandt Ricki Farnes ligeledes i overbevisende stil i -51 kg. Selv finalen bliver vundet på pointgab.”


Årets idrætsudøver blev Hyttel
Som rnn.dk skrev i lørdags, vandt den Team Rødovre støttede Tobias Hyttel DM for sjette gang.
”Ja, Tobias fortsatte den stil Hwarang Rødovre havde lagt for dagen og vandt overbevisende finalen på pointgab i -55 kg. Tobias blev ligeledes udnævnt til “Årets udøver” af Dansk Taekwondo Forbund,” fortæller Nazim.
”Lucas Klint rykkede en vægtklasse ned til -59 kg og skulle i finalen prøve kræfter med en af klubbens gode venner fra Vejle. Lucas kæmpede en flot kamp og vandt 20-10.”
”Louise Lyngbæk var tilbage efter en længere skadespause og viste storform, da Louise suverænt vandt hendes klasse,” siger Nazim og fortsætter om de mange guldvindere fra Rødovre:
”Jalal Mahnu valgte at stille op i senior -63 kg. Jalal kæmpede som en kriger og fightede sig også i finalen til en sejr på pointgab. Den flotte sejr rakte også til titlen, som dagens seniorfighter.”
”Vores alle Moussa El-Bahri kunne, efter DM-finalen, modtage DM-guld for 10. gang i sværvægt.”


”Der var masser af vores andre kæmpere, der også gjorde det fantastisk og vi er stolt af hver og en ligesom vi er stolte over at kunne kalde os ’den mest vindende klub ved dette års DM. Dermed har vi opfyldt vores mål, som vi satte for tre år siden. om at blive Danmarks mest vindende indenfor fem år,” slutter Azam Nazim.


Tillykke med Landsholds-pladserne. Så flot!

25. oktober 2018, 15.04https://www.rnn.dk/2018/10/hwa...

WCTT 2018 - 2. Mest vindende klub!

5. september 2018, 22.38

Wonderful Copenhagen Taekwondo Tournament 2018

Vi blev 2. mest vindende klub

6 Guld, 4 Sølv og 8 Bronze.

Vi er så stolte af jer!

30. august 2018, 14.18

Rødovre Open 20. okt. 2018

20. august 2018, 17.06


Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen d. 20. okt. 2018

For der afholdes Danmarks fedeste Taekwondo stævne, nemlig Rødovre Open. 

Hyggeaften for hele familien 26. Aug. 2018

30. august 2018, 14.19


Fejring af vellykket sommerlejr. Kære alle medlemmer. I anledningen af den netop veloverståede sommerlejr, vil bestyrelsen gerne invitere jer alle til en hyggeaften for hele familien søndag 26. Aug. 2018. Vi sørger for mad og drikke til alle og sociale aktiviteter for børnene. Denne begivenhed kommer til at foregå i min baghave og nærtliggende skoleanlæg. koldbyvej 16 2610 Rødovre. Af hensyn til planlægning må i gerne, i god tid, meddele hvor mange i kommer. Tarik setta.

Tillykke til alle de nye Dan-graduerede. En stor tak til Master Ky-Tu Dang.

26. marts 2018, 22.13

Køb Dobok / udstyr fra Budoxperten.dk - gennem klubben!

10. marts 2018, 18.17

Køb din Dobok / udstyr fra Budoxperten.dk - gennem klubben, så bliver det hentet for dig og du/i støtter samtidig  din klub.
Kontakt: Heidi Hansen Atiadevey (Bradley & Kody's mor) tlf. 28431712


16.-19. marts 2018 Deltager Hwarang Rødovre med hele 14 kæmpere til stævnet G1 Belgien Open 2018

10. marts 2018, 18.24


Female Fighters: Celina Fernandez, Jinin Sahament, Alberte Knudsen Nielsen, Yasmin Dahmani, Mariam Mahnu
Male Fighters: David Liu, Hamad Abu Setta, Benyamin Filkci, Lucas Klint, Tobias Hyttel, August Storm Bruun, Jalal Mahnu Younes Dahmani.
Coach: Tarik Abu Setta &  Azam Nazim

10. marts 2018, 18.24


I nuværende weekend, har vi følgene kæmpere deltagende til udtagelsesstævnet Dutch Open 2018

Jalal Mahnu, August Storm Bruun & Alberte knudsen Nielsen.