Som formand for Hwarang Taekwondo klub Rødovre, vil jeg byde dig rigtig hjerteligt velkommen til vores klub.

Hwarang Taekwondo Klub Rødovre er en af Danmarks mest succesrige klubber igennem de sidste 20 år. Dette har givet en masse erfaring i hvordan man underviser, så udøveren kan få det optimale ud af træningen. Hos os kan du træne traditionel Taekwondo som kampsport og selvforsvar, eller dyrke en eliteretning indenfor kamp. Begge retninger tilbydes på alle niveauer og for alle alderstrin.


Vi stiller store krav til vores instruktører, så de kan give dig den bedst mulige træning. Dette gør at du altid vil være forberedt til bl.a. gradueringer og stævner i både kamp, teknik og selvforsvar. Vores instruktører gennemgår løbende uddannelse, og klubben har gennemgået grundig kursus i aldersrelateret træning.


Et af vores mål er at skabe en klub som skal kunne fungere som en helhed, både sportsligt og socialt. Dette kræver også stor hjælp fra vores medlemmer. Så hvis du har noget du kan bidrage med, er du velkommen til at kontakte din træner eller bestyrelsen.

Vi ser frem til at du vil benytte vores muligheder i Hwarang Rødovre, og at du få mest mulig ud af dit medlemskab og engagement hos os.

På vegne af klubben, og med de bedste sportslig hilsener,

Tarik A Setta

 

Værdigrundlag

Taekwondo er ikke en almindelig sport. Det er en kampsport, og derfor er disciplin og respekt nødvendigt.

Se på det som et værtøj – eks. en hammer – man kan bruge den til at bygge de flotteste huse med, men i de forkerte hænder, er det et dødligt redskab.

I Hwarang går vi ALDRIG på kompromis med respekten og diciplinen – kan dette efterleves venter der mange gode timer til styrkelse af kroppen og psyken.

Klik videre i menuen til højre for at se hvilke værdier og grundlag vi anser som vigtige i Rødovre Taekwondo Klub Hwarang